Un atrevit CP Manlleu no pot contra un Barça molt més encertat (0-3)

El FC Barcelona d'hoquei va fer gala de la seva qualitat i experiència per emportar-se el primer partit oficial entre els dos conjunts a l'OK Lliga

Roger Font
15 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:59h
CP Manlleu - FC Barcelona
CP Manlleu - FC Barcelona | Adrià Costa

CP Manlleu - FC Barcelona Foto: Adrià Costa

El Futbol Club Barcelona d'hoquei va derrotar aquest dimarts per 0 gols a 3 al Club Pati Manlleu en el primer partit oficial entre aquests dos conjunts a l'OK Lliga.

Els barcelonins arribaven a la pista del pavelló municipal de Manlleu com a líders i clars favorits i, fent gala de la seva qualitat i experiència, van controlar els tempos del partit en tot moment i van ser molt més efectius de cara a porteria davant d'un Manlleu, però, que no li va posar les coses gens fàcils.

El partit començava amb un Barça dominant i un Manlleu ben posat sobre la pista però imprecís i sense encert en la creació atacant. En una d'aquestes jugades d'atac, els manlleuencs van errar una passada que va permetre un contraatac de l'equip barcelonista que va culminar l'osonenc Sergi Panadero per fer el primer gol al quart minut de joc. Després d'estrenar el marcador, el partit va gaudir de bons minuts per als espectadors, amb anades-i-vingudes i amb ocasions per als dos equips. El partit podia haver canviat si al minut 15, Lluis Teixidó hagués transformat un penal que els manlleuencs van tenir a favor; el xut, però, va sortir desviat. Cinc minuts abans del descans, una pena màxima per als blaugranes la convertia Marc Torra en el segon gol de la nit.

D'aquesta manera es va arribar al descans. A la represa, el Manlleu va sortir amb més intensitat i va dominar als homes de Ricard Muñoz que, contents amb el resultat, es van dedicar a mantenir l'avantatge aconseguit. Les bones aturades del porter barcelonista Fernández, la bona defensa del Barça i els errors en atac dels manlleuencs van impedir que els homes de Tudy Nogué, tot i dominar, poguessin aconseguir algun gol que tornés a posar-los dins del partit. El Manlleu no va abaixar els braços fins que, quan només restaven dos minuts, Marc Torra, convertint un altre penal, feia el 0 a 3.

Amb aquesta derrota, el CP Manlleu se situa onzè, mentre que el Barça, que compta per victòries els cinc partits que s'han disputat fins al moment, segueix liderant la classificació.