El partit es decideix en els minuts finals (2-1)

15 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:44h
El Reus Deportiu no ha pogut superar el CP Voltregà.
El Reus Deportiu no ha pogut superar el CP Voltregà. | Mireia Jurado/OK Patins

Victòria del Club Patí Voltregà contra el Reus Deportiu, a casa, per 2 a 1. La manca d'encert als darrers metres davant la porteria de Roger Torelló ha provocat que els roig-i-negres només hagin pogut marcar un gol en tot el partit, fet inusual al llarg de tota la temporada en un equip aspirant al títol com el Reus Deportiu. Malgrat el resultat final, el matx començava ben de cara pels interessos dels del Baix Camp.

Una bona jugada individual de Xavi Costa ha servit per superat el porter local i situar el 0-1 al marcador al minut 5 de la primera meitat. Els jugadors entrenats per Alejandro Domínguez s'avançaven a l'electrònic i situaven el partit coll avall com per aconseguir la quarta victòria del torneig. Tot i obrir la llauna aviat, el Voltregà ha estat capaç d'empatar abans de l'equador del primer temps. Àlex Rodríguez ha trobat el forat quasi sense voler, després d'una assistència per Armengol que ha acabat introduint-se entre els tres pals de Molina.

Abans del xiulet final del primer temps, el Reus Deportiu s'ha salvat d'encaixar el segon gol del matx, ja que Àlex Rodríguez no ha estat capaç de transformar un penal davant Molina. La manca d'encert dels locals en una jugada d'estratègia s'ha repetit al minut 5 de la represa però al bàndol contrari. Xavi Costa no aconseguia convertir una falta directa en l'1-2 després d'una bona aturada de Roger Torelló. L'igualada a l'electrònic s'ha mantingut fins al minut 37, quan després de cometre la desena falta, el Reus ha patit una falta directa en contra que, aquest cop sí, els locals han transformat. Dani Rodríguez executava la jugada, aturava Molina però el mateix jugador ha capturat la bola i ha marcat el 2-1.