«Vesprades de Tardor» obre les portes a músics internacionals

El festival es farà a Centelles del 19 al 26 d'octubre

Elvira Vilardell
14 d'octubre del 2014
"Les Vesprades de Tardor 2014" arriben a Centelles el diumenge 19 d'octubre amb un cartell on s'hi pot trobar des de flamenc fins a jazz. Els concerts programats es faran al bar La Violeta i s'allargaran fins al 26 d'octubre. Aquest any el festival obrirà les portes a artistes internacionals, però sense oblidar-se dels músics del territori.

Aquesta mostra musical, que aposta pels joves talents, començarà diumenge a les sis de la tarda amb un espectacle de titelles basat en la primera òpera composada per W.A. Mozart. Seguirà dijous, 23 d'octubre, amb el concert de joves intèrprets, on hi actuaran alumnes de l'Escola de Música de Centelles i del Conservatori de Música de Vic. El proper concert, que es farà l'endemà divendres, anirà a càrrec de la formació osonenca Cabaret Sauvignon, que proposa temes marcats per la chanson française i el jazz manouche.

El flamenc arribarà dissabte a la nit de la mà d'Eduardo Cortés i el seu sextet. Durant l'espectacle també hi intervindran Miguel de La Tolea i Mariano Santiago, a més dels balladors Miguel Fernández i Isabel Santiago. "Les Vesprades" s'acabaran diumenge amb l'actuació de la violinista veneçolana Julimar González i el pianista Daniel Blanch, que oferiran gran obres de la música universal.  

El festival també comptarà amb activitats gratuïtes paral·leles als concerts, com la projecció i posterior col·loqui del documental "Joan Manén, el geni oblidat" o l'exposició "Còmics i Música" de Lluis Sardà, entre d'altres. Si voleu assistir als concerts podeu comprar les entrades anticipades al Casal Francesc Macià de Centelles.

 
Arxivat a