La CUP Vic convoca avui una assemblea per debatre el nou escenari del 9-N

La formació obre la trobada a altres partits polítics

Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:09h
Les reaccions a l’anunci del president de la Generalitat Artur Mas sobre la consulta alternativa del 9-N, amb l’horitzó posat a unes eleccions plebiscitàries, amb llista unitària, no s’han fet esperar. Les crítiques, amb major o menor grau, han arribat tant des de l’Estat espanyol com des dels partits polítics catalans.

El primer moviment a la comarca d’Osona l’ha protagonitzat la CUP Vic. En la mateixa línia que la secció nacional, la formació vigatana ha convocat una assemblea oberta, avui a les vuit del vespre a la plaça del Pes, per posar sobre la taula tot el que ha passat en les darreres cimeres dels partits proconsulta i donar a conèixer tota la informació referent al 9-N. “D’aquesta manera, podrem establir un debat necessari per vertebrar l’estratègia a seguir en aquest propers dies tan decisius pel nostre país”, expliquen en un comunicat.

La CUP Vic ha obert la convocatòria a les persones de tots els àmbits polítics i socials “que sentin aquest objectiu d’emancipació nacional com a propi i vulguin contribuir sincerament i oberta a la construcció d’un discurs i estratègia que ens porti a assolir el nostre objectiu”.
Arxivat a