El folk-rock de Greg Trooper torna als Hostalets de Balenyà

El concert es farà divendres a la Sala Rockòdrom

Redacció Osona.com
14 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 9:08h
Greg Trooper tornarà a portar el seu folk-rock de fragància soul als Hostalets de Balenyà, el proper divendres 17 d'octubre. El concert, organitzat per KOK, es farà a la Sala Rocòdrom a partir de dos quarts d’onze de la nit.

“Trooper es mereix almenys dotze vegades més d'atenció", ha escrit Dave Marsh, periodista i biògraf de Bruce Springsteen. "Hauria d'estar al capdavant de la llista dels nostres songwriters contemporanis", ha comentat el músic Billy Bragg.
 
Trooper és un dels secrets més ben guardats de Nashville, sinó el que més. Des del 1986 fins ara ha publicat una desena de discos -alguns, produïts per Dan Penn i Buddy Miller- que han rebut el vistiplau unànime de la crítica i, també, de músics il·lustres com ara Garry Tallent (E Street Band), Rosanne Cash, Vince Gill, John Prine, Sid Griffin i el que s'ha convertit pràcticament en el seu fan número 1: Steve Earle.

Artesà de la cançó d'autor nascut a Nova York però emigrat a Nashville, i amb etapes de formació a Texas i Greenwich Village durant les dècades dels 70 i els 80, Trooper és un mestre en la distància curta, com segurament recordaran els que van tenir ocasió de veure'l en directe durant la seva última visita als Hostalets, ara fa un parell d'anys. Un comunicador íntim que, tot i el seu esperit roots, disposa d'unes cançons fàcilment imaginables en el repertori de qualsevol pes pesant del soul.
 
Al Rockòdrom, en un nou format de club que permetrà gaudir de la música de prop tot prenent una copa asseguts davant de l'escenari, Greg Trooper presentarà el seu darrer disc, l'aplaudit “Incident on Willow Street”(2014)

Entrades: 10 euros preu únic / venda anticipada a Discos Martulina de Vic i Forn Nou dels Hostalets



 
Arxivat a