ERC vol trencar el bipartidisme PSC-CiU del Voltreganès

Marta Rovira beneeix la presentació de SomVoltregà-AM, que farà candidatures a les Masies i Sant Hipòlit de Voltregà

Redacció Osona.com
13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:59h

El teatre de Sant Hipòlit es va omplir de gom a gom Foto: ERC Osona


La secretària general d'ERC i diputada per Osona Marta Rovira va oferir divendres, 10 d’octubre, una xerrada-debat al teatre de Sant Hipòlit, sota el títol “Ara és l’hora, vull un nou país”. La sala es va omplir de gom a gom.

En aquests acte, és va fer la presentació pública de SomVoltregà-AM, un grup independent associat a ERC que impulsarà dues candidatures a les eleccions municipals de 2015 a Sant Hipòlit i les Masies de Voltregà. Actualment, aquests dos ajuntaments estan governats pels germans socialistes Xavier i Sergi Vilamala, i a l’oposició només hi ha CiU. ERC no té representació al consistori i ni tan sols es va presentar a les darreres eleccions municipals.

Hipòlit Serra, de SomVoltregà-AM, va obrir l'acte definint el nou col·lectiu: "Som persones d'esquerres, ecologistes i que volem un canvi real en la participació de la ciutadania en afers públics". Serra va demanar aglutinar esforços per fer entrar aire fresc i renovat als ajuntaments dels dos municipis del Voltreganès, tot trencant el bipartidisme PSC-CiU.

Marta Rovira, en el seu torn, va començar agraint la confiança que SomVoltegà diposita a ERC. La diputada republicana va fer una exposició del moment que passa el procés sobiranista del país, i va mostrar la "màxima preocupació" per com s'està desenvolupant el camí cap a la consulta del 9-N. “El més digne i democràtic que es pot fer per la consulta és celebrar-la", va reiterar.