Núria Cadenes tancarà la llista de Solidaritat a Vic

L’anunci es fa en el marc d’una “botifarra” a la Hispanitat

Redacció Osona.com
13 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:02h

Núria Cadenes, a l'acte de Vic, aquest diumenge Foto: SI Osona


L’escriptora i presidenta de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Núria Cadenes, tancarà la llista de Solidaritat a Vic a les properes eleccions municipals, com ho va fer l'Alfons López Tena a les darreres. Així es va fer públic en el marc de la “botifarrada” a la Hispanitat que la formació va organitzar aquest diumenge a Vic, sota el lema “12 d’octubre, res a celebrar”. La candidatura té moltes possibilitats d'anar encapçalada per l'actual portaveu de SI a l'Ajuntament de Vic, Iban Lapeira.

A l’acte, que va incloure un col·loqui sobre el 9 de novembre, hi van assistir una cinquantena de persones, que van combinar el discurs polític, el debat, la degustació de botifarra i la música. Un dels missatges clars, que s’ha de votar el 9 de novembre i, si no es pot, s’ha d’anar directament a proclamar la independència.

“És el moment d'exigir responsabilitat als polítics, perquè volem polítics valents i volem votar. Que obeeixin el mandat popular, que no tenim por. I si, a la força, i en el darrer extrem ens treuen les urnes, que s'assumeixi la responsabilitat històrica i el Parlament de Catalunya, voti i proclami la independència de CatalunyA (DUI)”, va dir Cadenes. “Només calen 68 diputats valents al Parlament, i la voluntat de fer-ho possible. I ens hem mostrat convençuts que en un període curt de temps Catalunya serà independent. Que hem fet la part més important: una majoria del poble català ha desconnectat d'Espanya; no ens sentim espanyols, no volem ser espanyols i no en volem ser. És qüestió de poc temps que uns polítics valents facin realitat la independència. Visca Catalunya Lliure!”, va cloure.
 

La botifarrada de SI, a la seva seu de Vic. Foto: SI Osona

Arxivat a