Xavier Verdaguer pujarà al tren d'emprenedors un alumne de 4rt d'ESO

Una 500 estudiants d'instituts d'Osona es reuneixen a Torelló amb l'emprenedor

Els participants de l'acte fent-se una selfie
Els participants de l'acte fent-se una selfie | Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
Redacció Osona.com
10 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 18:39h

Al voltant de 500 estudiants d'educació secundària van assistir aquest dijous, 9 d'octubre, al Teatre Cirvianum de Torelló per conèixer l'experiència de l'Imagine Express, un Tren d'Emprenedors de la mà del seu impulsor, l’emprenedor Xavier Verdaguer. En l'acte també hi va participar Eva Torrents, escriptora del llibre "Daily Express".

En la xerrada, els joves van poder conèixer què és la cultura emprenedora des de la pròpia experiència, així com els valors i les aptituds que caracteritzen una persona amb empenta. Durant la conferència, Verdaguer va voler animar els joves dient-los que "els somnis es poden fer realitat" sempre que hi posin esforç. L'emprenedor també va deixar clar que a part de tenir idees és molt important saber-les comunicar.

La sorpresa de la jornada va arribar quan el conferenciant es va comprometre a pujar un dels alumnes al tren de l'Imagine Express de l'any que ve. En el viatge anterior un grup d'emprenedors va viatjar fins a Londres, passant per París, amb l'objectiu de crear diferents APP orientades a resoldre problemes del món. Un dels guanyadors en la categoria de salut va ser el vigatà Joui Comeres, estudiant de 19 anys del grau de Multimèdia a l’Escola Politècnica de la Universitat de Vic.

Van participar a l'activitat de Torelló alumnes, majoritàriament, de 4rt d’ESO dels centres educatius de secundària IES Cirviànum, Escola Sagrats Cors, Escola Rocaprevera, SI Bisaura, IES Vic i CEES Vic. L'acte el va programar el Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura
Arxivat a