Santa Maria de Besora actualitza la cartografia digital en 3D

La Diputació de Barcelona ha assumit l'import d'aquest treball, de 2.037 euros

Redacció Osona.com
09 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:27h
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Santa Maria de Besora la cartografia urbana actualitzada digital 3D. Els mapes s'han elaborat a escala 1:1000 i els ha fet l'àrea de Territori i Sostenibilitat. Per realitzar aquest treball s'han cartografiat 61 hectàrees, tant de sòl urbà com rústec. L'actualització d'aquesta cartografia facilita les tasques de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques per part del consistori.

Aquesta feina s'ha fet a partir d'un vol que es restitueix per fotogrametria amb treball de camp i suposa una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques. I és que aquest tipus de mapes s'utilitzen com a base de les cartografies temàtiques: planejament urbanístic,cartografia de cadastre, xarxes de serveis i equipaments, d'acord amb els estàndards tècnics i normatives vigents.

En el marc del suport als serveis i les activitats locals, la Diputació de Barcelona assumeix l'import d'aquest treball que ha estat de 2.037 euros.
 

Més informació