Les universitats de Vic i Manresa engeguen el primer màster conjunt

Primers resultats acadèmics des de l'acord federatiu

Redacció Osona.com
08 d'octubre del 2014
Actualitzat el 14 d'octubre a les 17:40h

Imatge de la presentació. Foto: Universitat de Vic


La Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya va inaugurar divendres 3 d'octubre el primer programa MBA (Master in Business Administration) dissenyat conjuntament entre els equips de la Facultat d’Empresa i Comunicació (FEC) de la UVic i la FUB Manresa, després de la firma de l’acord federatiu entre ambdues institucions. En aquesta primera edició es compta amb una vintena d'estudiants.
 
La presentació del programa va anar a càrrec dels professors Xavier Ferràs i Jordi Conca, degà de la FEC i director d’estudis d’Empresa de la FUB, respectivament, que exerceixen de directors acadèmics del programa, amb la col·laboració de Cèsar Duch i Marc Bernadich que en són els coordinadors. Ferràs va explicar què significava cursar un MBA i el prestigi que suposa tenir un títol d’aquestes característiques per al currículum professional dels estudiants. Els dos coordinadors van ser els encarregats d’explicar la logística del programa, des del funcionament de l’aula virtual –creada explícitament per a aquest màster– fins a la plantilla de professors.

El perfil dels estudiants matriculats al MBA són professionals que ja es troben al món laboral, que provenen de l’àmbit de l’enginyeria, l’economia i la biologia, i que volen assolir o consolidar nivells de direcció a les empreses. També n’hi ha que venen de l’àmbit de l’empresa familiar, que busquen assolir competències en totes les àrees de l’empresa, i també d’organitzacions no lucratives.

El Màster es farà del 3 d’octubre d'aquest any al 18 de juliol de 2015, amb un horari que serà habitualment de divendres a la tarda i dissabte al mati al matí. Els mòduls formatius estaran repartits entre Vic i a Manresa. El programa s'estructura en 60 crèdits i set mòduls i utilitzarà una metodologia d'aprenentatge teoricopràctica i d'estudi i resolució de casos.
Arxivat a