El 2 de 8 trunca l'actuació dels Sagals d'Osona al Concurs de Tarragona

La colla castellera va quedar en vuitè lloc a la jornada de dissabte

Redacció Osona.com
08 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 11:22h
Els Sagals d'Osona van sortir de casa el dissabte dia 4 direcció Tarraco Arena Plaça per participar en la 25a edició del Concurs de Castells de Tarragona, l'esdeveniment del món casteller català per excel·lència. Els osonencs van aconseguir classificar-se en la vuitena posició d'entre les 18 colles que van participar en la jornada de dissabte.

Els Sagals van encetar la primera ronda obrint amb un 3 de 8 immaculat. Les dificultats van arribar a la segona tanda amb el 2 de 8, que es va desmuntar per dalt i va fer llenya després que la colla hagués aconseguit coronar l'aleta. El 7 de 7 va ser el castell encarregat de posar el punt final a l'actuació dels osonencs.

La colla guanyadora del dissabte van ser els Castellers de Sant Cugat, que van completar la tripleta de vuit sense cap penalització. Els podi definitiu, diumenge, el van ocupar els  Castellers de Vilafranca, la Colla Vella de Valls i Colla Jove de Tarragona. Els Sagals van quedar divuitens dins el rànquing final amb 6.700 punts.

Aquest diumenge els osonencs actuaran a les Corts, on compartiran plaça amb dues grans colles: els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa.
 

Vídeo de la jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona

Fotos de la jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona

Fotos de la jornada de diumenge del Concurs de Castells de Tarragona


Arxivat a