El candidat d'ERC a Balenyà vol un ajuntament transparent

David Soldevila va ser presentat en un acte on hi va intervenir Jordi Fàbrega

Redacció Osona.com
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 08 d'octubre a les 21:12h
David Soldevila parlant durant l'acte i Jordi Fàbrega a darrere. Foto: ERC Osona

Esquerra Republicana de Catalunya va presentar dissabte 4 d'octubre David Soldevila com a candidat a l'alcaldia de Balenyà, municipi sense representació del partit al consistori. Soldevila, topògraf de 39 anys, s'estrena en política i es presenta com a independent (no és militant de cap grup polític). L'acte, que s'havia de fer a la Plaça Josep Espona, es va traslladar a l'Espai Cultural a causa de la pluja.

Dins el marc de la xerrada "Si podem canviar un país, podem canviar un poble" Soldevila va destacar que el seu partit està treballant "per una candidatura oberta, transversal i en positiu, que aporti noves maneres de fer" per tal d'aconseguir, diu, un Ajuntament més transparent. El candidat a les eleccions municipals també va referir-se al moment polític que està vivint Catalunya on creu que "Balenyà també pot fer història en participació, implicació i esforç".

Per tancar l'acte l'alcalde de Sant Pere de Torelló i actual vicepresident d'ERC-Osona, Jordi Fàbrega, va ressaltar la importància dels ajuntaments per a la ciutadania i també el seu paper en la construcció d'un nou país.
Arxivat a