Una tempesta obliga a escapçar la Fira del Tast del Bisaura

La majoria de les parades no es van muntar, tot i que es finalment es van poder celebrar algunes de les activitats del programa

Pere Pratdesaba
06 d'octubre del 2014
Actualitzat el 08 d'octubre a les 21:09h
Una de les parades de la Fira del Tast del Bisaura.
Una de les parades de la Fira del Tast del Bisaura. | Adrià Costa

Una de les parades de la Fira del Tast del Bisaura. Foto: Adrià Costa


La 15a edició de la Fira del Tast del Bisaura se’n va anar en orris a causa de la pluja. Als volts de les set del matí d’aquest diumenge, 15 d’octubre, va caure una forta tempesta a Sant Quirze de Besora que va deixar tots els carrers plens d’aigua. L’Ajuntament, vista la situació, va decidir que el certamen no es fes i els paradistes ja no van muntar les parades.

Al cap d’unes hores, va començar a lluir el sol i el poble va començar a rebre visitants. Per tot plegat, l’Ajuntament va permetre que algunes parades de comerciants locals s’instal·lessin a la zona. A més, alguns dels actes previstos al programa, com l’esmorzar o el vermut, es van celebrar sense problemes. Les activitats infantils també es van portar a terme, tot i que es van traslladar al pavelló.

L’Ajuntament està en converses amb els organitzadors del Trail del Bisaura, que se celebrarà diumenge que ve, 12 d’octubre, per tal que les parades de la Fira del Tast es puguin instal·lar als voltants d’aquesta prova esportiva, a Sant Quirze de Besora. La cursa és multitudinària i ja té gairebé 400 inscrits.
 

Recull de fotos de la Fira del Tast del Bisaura