Una rebuda amb crits de «Mas president, Catalunya independent!»

Unes 400 persones aclamen el president, que inaugura la nova planta de l'empresa francesa Axilone

Redacció Osona.com
04 d'octubre del 2014
Actualitzat el 08 d'octubre a les 9:30h
990_1412440274mas
990_1412440274mas


L'endemà de la fotografia de la unitat sobiranista amb el 9-N i hores deprés que 920 alcaldes hagin tancat files amb la consulta, el president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat rebut amb consignes indepedentistes en la inauguració de la nova seu de l'empresa Axilone Metal, a Sant Pere de Torelló, Osona.

Òmnium Cultural i l'ANC de la vall del Ges havien convocat a donar-li la benvinguda, tothom vestit de color groc, al davant de la planta d'Axilone, a Sant Pere. Unes 400 persones han respost a la crida i tot i l'amenaça de pluja han rebut el president amb crits com ara "Mas President, Catalunya independent!". 

El cap de l'executiu, acompanyat del president del Consell d'Administració de la matriu del grup, Pierre Hemar, han recorregut les instal·lacions de l'empresa. El Departament de Presidència de la Generalitat no ha confirmat fins a última hora  la visita del president a Sant Pere de Torelló, ja que l’agenda estava pendent de la finalització o no de la reunió que Artur Mas va mantenir durant tot aquest divendres amb els representants de les formacions polítiques pro consulta.
 

Més informació de la inversió d'Axilone Metal

 

Artur Mas, a la seva arribada a Sant Pere de Torelló. Foto: Josep M. Montaner