«El convidat» d'Albert Om, Premi Nacional de Comunicació

El programa de TV3 encara la seva cinquena temporada com a líder d’audiència

Redacció Osona.com
03 d'octubre del 2014
Actualitzat el 07 d'octubre a les 12:04h

La Pilarín Bayés i l'Albert Om, en una imatge del programa "El convidat". Foto: Bloc del programa 'El convidat'


El jurat de la catorzena edició dels Premis Nacionals de Comunicació, reunit al Palau de la Generalitat, ha decidit guardonar el programa “El convidat” de TV3, presentat pel taradellenc Albert Om, pel seu format innovador amb què ha triomfat temporada rere temporada, sent líder a Catalunya. Aquest espai, amb una audiència de 700.000 espectadors i una mitjana 22,3% de “share”, afronta la 5a temporada a TV3 amb 13 noves visites a 13 grans personatges, com un dels programes de més èxit dels últims anys a la televisió pública catalana.

Els guardons també han distingit els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, en la categoria de ràdio; Timeout.cat, en la categoria de mitjà d’arrel digital; el periodista Marc Marginedas, en la categoria de premsa; Enric Pujadas, en la categoria de publicitat; i les ràdios i televisions de proximitat aplegades a la Xarxa, en la categoria de comunicació de proximitat. A més, han atorgat una Menció d’Honor a títol pòstum a la periodista Tatiana Sisquella

El lliurament dels premis tindrà lloc el 22 d’octubre en un acte al Palau de la Generalitat.
Els Premis Nacionals de Comunicació van ser creats l'any 1999 amb motiu dels 75 anys del naixement de la primera emissió regular de ràdio a Catalunya. L'objectiu dels guardons és reconèixer les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya, tant si han estat realitzades per professionals com per qualsevol entitat pública o privada.

El jurat està format pel president del Consell Audiovisual de Catalunya, Roger Loppacher; la cap de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona, Mònica Fulquet; el degà del Col·legi de Publicitaris i  Relacions Públiques de Catalunya, Ton del Pozo; l’exdegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya Josep Maria Martí; la membre del  Comitè Executiu de la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en Català, Helena Solà; i el professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la URL Josep Lluís Micó.
Arxivat a