Teatre de les Illes i el País Valencià al Cirvianum

Els espectacles "Acorar" i "Pedra a Pedra" acumulen diversos premis

Moment de l'obra "Acorar"
Moment de l'obra "Acorar"
Redacció
02 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:38h

Moment de l'obra 'Acorar'


El Teatre Cirvianum de Torelló ofereix aquest cap de setmana dues propostes vingudes  des de diferents regions dels Països Catalans. La primera, que es representarà dissabte a les 9 del vespre, és "Acorar" i ve des de les Illes. Es tracta d'una obra interpretada i ideada per Toni Gomila, i amb direcció escènica de Rafel Duran. L'espectacle proposa una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre quins són els motius que han fet que la nostra comunitat perduri. "Acorar" va guanyar l'any passat el Premi de la crítica Serra d’Or de text de teatre català. És un muntatge senzill, però emocionant i de gran intensitat. Si voleu anar a veure l'obra Osona.com amb la col·laboració del Teatre Cirvianum sorteja dues entrades dobles per a l'espectacle.

Diumenge a la tarda arriba des del País València "Pedra a pedra", una obra per a nens de la qual se'n podran veure dues representacions una a les 6 i l'altre a les 7 de la tarda. L'espectacle va a càrrec de la companyia Teatre de l'Home Dibuixant. L'obra és de Rosa Díaz i Tian Gombau n'és l'actor-manipulador. Aquesta proposta pretén despertar la imaginació dels més petts a través d'objectes inanimats. El muntatge ha rebut diversos premis com el FETEN a millor espectacle de xicotet format (2008), o el premi al millor intèrpret i manipulador, en la XXXV Mostra internacional de Titelles a la Vall D’Albaida (2008).

A partir d’aquesta temporada, les entrades per les obres per a públic familiar també es venen anticipades i numerades, a través de la pàgina web del Cirvianum, i més barates que comprades el mateix dia a taquilla.
 

Espectacle 'Pedra a pedra'


 Per més informació i venda d'entrades



 
Arxivat a