Detingut per robar 1.500 ampolles de salses alimentàries d'un camió aparcat a la C-17

El furt es va produir a Balenyà, mentre el conductor dormia

Redacció Osona.com
01 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:10h
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat divendres, 26 de setembre, a Balenyà un home de 46 anys i veí Badalona (Barcelonès), com a presumpte autor d’un delicte de furt i una falta de danys.

Els fets van ocórrer la nit d’aquest mateix dia, quan una patrulla estava realitzant vigilància en un pàrquing de la carretera C-17, al terme municipal de Balenyà. Els policies van veure com una furgoneta sortia del pàrquing a una velocitat desmesurada i realitzant maniobres incoherents, motiu pel qual van aturar el vehicle.

En l’escorcoll de la furgoneta, els agents van trobar a la part posterior 1.468 ampolles de diferents salses alimentàries. El conductor no va saber donar una resposta coherent sobre la procedència de tots aquells productes.

Quan la patrulla va anar a fer comprovacions als camions estacionats al pàrquing, van ser requerits per un camioner, el qual manifestava que li acabaven de sostreure part de la càrrega que transportava. El camioner els va explicar que mentre dormia va sentir un fort cop a la porta posterior i quan va baixar a fer comprovacions, va veure marxar del lloc una furgoneta blanca.

Els agents van comprovar quin tipus de càrrega portava el camió, i van veure  que la lona tenia diversos talls i la càrrega coincidia amb els productes trobats a l’interior de la furgoneta. Seguidament, els mossos van detenir el conductor de la furgoneta com a presumpte autor del furt.

El detingut, amb antecedents, va passar el 26 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a