Sorteig de dues entrades dobles per a l'obra «Acorar» al Cirvianum

Toni Gomila
Toni Gomila
Redacció Osona.com
30 de setembre del 2014
Actualitzat a les 17:29h
Osona.com, amb la col·laboració del Teatre Cirvianum de Torelló, sorteja dues entrades dobles per a l’obra de teatre “Acorar”, amb l’actor Toni Gomila i direcció de Rafel Duran. Per optar al sorteig s’ha d’omplir el formulari de sota. El termini es tancarà aquest dijous, 2 d’octubre, a les 12 de la nit.

“Acorar” és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que -encara- existeixi la nostra comunitat. L’obra es representarà al Teatre Cirvianum aquest dissabte, 4 d’octubre, a les 9 de la nit.

Bases del concurs:
 
-Per participar al sorteig de dues entrades dobles per a l'obra de teatre  «Acorar» al teatre Cirvianum cal inscriure el nom, cognoms, telèfon, correu electrònic.
 
-El termini per participar al concurs es tancarà el dijous 2 d'octubre a les 23:59 hores del vespre. Seguidament es farà el sorteig. El divendres 3 d'octubre es farà públic el guanyador.
 
-Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el número de DNI. Si no es respon a tres trucades es perdrà el dret a gaudir del premi i es contactarà amb d'altres participants.
 
Arxivat a