El heavy metal de Salem irromp al Festival de Cinema de Sitges

El grup osonenc estrenarà la pel·lícula "Sed de vida", amb directors de la comarca

Irene Giménez Vinyet
30 de setembre del 2014
Actualitzat el 03 d'octubre a les 12:36h

Imatge de la pel·lícula que Salem estrenarà a Sitges Foto: Salem


Salem és un grup osonenc de heavy metal caracteritzat per la intensitat dels seus directes i la força de les seves composicions. Els seus temes es basen en la contundència i l'agressivitat de les guitarres amb una veu melòdica. 

Actualment, els osonencs estan presentant el seu quart àlbum que porta per títol “Al sentir tu aliento” (Santo Grial, 2013). Tal i com expliquen ells mateixos a les xarxes socials, després d'anys a dalt dels escenaris es veuen capaços d'actuar davant de qualsevol esdeveniment. És per això que, en aquesta ocasió, la banda musical ha volgut fer un pas més i estrena pel·lícula en el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, reinventant així la manera d'escoltar música.

La pel·lícula es titula “Salem: Sed de vida” i és la plasmació en imatges del seu darrer disc. Es tracta d'un videoclip d'una hora de duració l'estrena del qual serà el pròxim 8 d'octubre al Festival de Cinema de Sitges, dins de la secció Brigadoon.

El film musical està seccionat amb deu talls on s'hi barreja acció i fantasia per tal de trobar diferents textures; Aquesta pel·lícula narra la història d'un ésser que sedueix noies per absorbir-ne la seva força vital. En aquesta trama tot funciona fins que s'enamora perdudament d'una de les víctimes.

Aquest videoclip ha estat produït per Quim Crusellas, Christian M Mayo, Pol Robles, David Conill i David Brea, tots ells osonencs excepte Brea, natal de Galícia. Així doncs, parlem de cinc directors, cada un encarregat de dos talls, que han donat vida a una obra que fins ara només podia escoltar-se.

A més de la presentació al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, hi han previstes d'altres sessions en diferents cinemes del país, així com una futura edició en DVD.
Arxivat a