ERC escull Isaac Peraire nou secretari nacional d'Organització

El pradenc assumeix un càrrec de rellevància, en el marc d'un context polític trepidant

Redacció Osona.com
29 de setembre del 2014
Actualitzat el 01 d'octubre a les 19:06h
Isaac Peraire. Foto: Adrià Costa

El portaveu del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, ha estat escollit secretari nacional d'Organització d'Esquerra Republicana de Catalunya. L'elecció s'ha produït en el Consell Nacional que la formació republicana ha celebrat aquest dissabte, 27 de setembre, a la seu nacional del partit, després de que es produís la signatura del decret de convocatòria de la consulta del 9-N. El pradenc substituteix Josep Carrapiço, que va presentar la dimissió el passat mes de juliol per "motius personals".

Peraire, llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona, ha treballat en diferents emplaçaments, com de tècnic de Joventut a l'Ajuntament de Vic, ha estat involucrat en diverses associacions locals i ha ocupat diferents responsabilitats a les JERC. Era des de feia un any titular de la Secretaria d'Estratègia i Anàlisi Electoral de la formació republicana. El pradenc és col·laborador habitual de la secció d’Opinió d’Osona.com.

"Assumeixo aquest repte amb responsabilitat i energia", ha dit Peraire. El nou secretari nacional d'Organització dels republicans entoma la responsabilitat d'aquesta rellevant secretaria en un context de campanya de la consulta del 9-N i un període polític trepidant.
 

Curriculum i articles d’opinió d’Isaac Peraire