El Síndic de Greuges es desplaçarà dijous a Torelló

Per presentar queixes o fer consultes cal cita prèvia

Redacció Osona.com
27 de setembre del 2014
Actualitzat a les 22:56h
L’oficina del Síndic de Greuges es desplaçarà a Torelló, aquest proper dijous 2 d’octubre, per tal d’atendre les persones que vulguin presentar queixes o fer consultes sobre les actuacions de les administracions públiques o de les empreses que presten serveis d’interès general. Els assessors del Síndic atendran les visites a les dependències de l’edifici de La Cooperativa.

Les persones interessades a ser rebudes per l’equip del Síndic han de concertar prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o bé enviant un missatge a l’adreça electrònica [email protected], amb el nom i el número de telèfon per poder contactar.

Aquesta visita de l’oficina del Síndic de Greuges s’emmarca en el conveni de col·laboració signat amb l’Ajuntament, en virtut del qual la Sindicatura ofereix una atenció més propera a la ciutadania de la localitat per a la defensa dels seus drets. En base a l'acord, els ciutadans podran, des de Torelló mateix, presentar al Síndic les seves queixes sense haver-se de desplaçar a l’oficina de Barcelona: el Síndic traslladarà a Torelló, periòdicament, els assessors que consideri adients perquè s’entrevistin amb les persones o les entitats que ho sol·licitin prèviament. D’altra banda, el Síndic supervisarà l’actuació de l’Ajuntament de forma singularitzada i farà un informe anual sobre la situació de les queixes i consultes referents al municipi, que podrà presentar en el ple municipal.
Arxivat a