El darrer film de Colomer representarà el cinema espanyol als Oscar

L'Acadèmia Espanyola del Cinema escull "Vivir es fácil con los ojos cerrados", pel·lícula de David Trueba en la que també hi participa el torellonenc Ramon Fontserè

Redacció Osona.com
25 de setembre del 2014
Actualitzat el 29 de setembre a les 8:26h
Javier Cámara, Natalia de Molina i Francesc Colomer, els tres protagonistes del film
Javier Cámara, Natalia de Molina i Francesc Colomer, els tres protagonistes del film
Tràiler del film 'Vivir es fácil con los ojos cerrados
 
Vivir es fácil con los ojos cerrados”, guanyadora de sis Premis Goya el passat febrer, representarà el cinema espanyol a la 87a edició dels Oscar en la categoria de pel·lícules de parla no anglesa. Així ho ha fet públic aquest dijous l'Acadèmia Espanyola del Cinema després de les votacions dels aproximadament 1.300 acadèmics de la institució.

En aquesta primera selecció, la pel·lícula de David Trueba competia amb la catalana "10.000 km", opera prima del director Carlos Marques-Marcet, i "El niño", pel·lícula estrenada a finals d'agost i que es va convertir en tot un èxit a les pantalles espanyoles, fins a recaptar 7,5 milions d'euros en dues setmanes. Ara, la darrera paraula la té l'Acadèmia de Cinema de Hollywood, que en els propers mesos haurà de decidir els films finalistes, entre els remesos per tots els països.

A la pel·licula hi participa l'actor manlleuenc Francesc Colomer com a protagonista, i el també torellonenc Ramon Fontserè. "Vivir es fácil con los ojos cerrados" va ser la gran triomfadora dels darrers Premis Goya, on es va alçar amb els premis principals de Millor Pel·lícula, Millor Direcció, Millor Actor i Millor Guió Original, així com els de Millor Cançó Original i Millor Actriu Revelació.

Un enamorat dels Beatles

Un professor que utilitza les cançons dels Beatles per ensenyar anglès a l’Espanya de 1966 s’assabenta que John Lennon està a Almeria rodant una pel·lícula. Decidit a conèixer el seu ídol, emprèn el camí i en la seva ruta recull un nen de 16 anys que s’ha fugat de casa i una jove de 21 anys que aparenta també estar escapant d’alguna cosa. Entre els tres naixerà una amistat inoblidable.

Aquest és l’argument de la pel·lícula de David Trueba. Els tres personatges principals del film són Javier Cámara, Natalia de Molina i Francesc Colomer, que interpreta el nen de 16 anys. El jove osonenc ja va ser considerat el millor actor revelació als Premis Goya 2011 , per la seva participació a l’exitós film “ Pa negre ”.

Els tres personatges creuen les seves vides, somnis, inquietuds i lluites personals a l’Espanya dels anys seixanta. En el repartiment, els acompanyen Ramón Fontseré, Rogelio Fernández Díaz, Jorge Sanz i Ariadna Gil.

Javier Cámara, Natalia de Molina i Francesc Colomer, els tres protagonistes del film.
Arxivat a