L'Ajuntament de Seva estrena web municipal

El nou portal incorpora més informació i més tràmits en línia

Redacció Osona.com
24 de setembre del 2014
Actualitzat a les 19:10h
L’Ajuntament de Seva va estrenar aquest dilluns un nou web municipal. El portal es pot visualitzar també en dispositius mòbils.

Seva.cat compta amb més informació, a més de nous apartats i facilitats per poder fer més tràmits en línia amb l'Ajuntament. “Tot plegat amb l'objectiu que es va marcar l'equip de govern a l'inici de l'actual legislatura d'arribar al major índex de transparència possible”, expliquen des del consistori.

Des del web de l'Ajuntament de Seva es pot seguir tota l'actualitat del municipi, l'agenda d'activitats i tot allò que calgui donar a conèixer a la població des del consistori. També es pot consultar l'últim número de “La finestra” i descarregar-se des del primer exemplar. Els usuaris que ho desitgin poden rebre via correu electrònic les darreres notícies publicades al web segons les temàtiques que hagin escollit.

El nou web té presència a diferents xarxes socials, com el compte ja existent a Twitter i els nous perfils de Facebook i Instagram. Al peu del web s'hi visualitzen les fotos penjades a Instagram amb l'etiqueta #webseva.

La presentació del nou portal es va fer dilluns a Cal Pastor, al costat de l'Ajuntament, i va anar a càrrec d'Eric Vila, alcalde de Seva, i Carles Bartrina, regidor de Comunicació, Energia i Noves Tecnologies.
 

Aneu al web de l’Ajuntament de Seva