Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien presenta el seu tercer disc al MMVV

El grup penedesenc va mostrar en primícia "Un pas i neu i un pas" que veurà la llum el dimarts 23 de setembre en un espectacle d'alt contingut teatral

Un moment de l'actuació d'Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien a la Sala Joaquim Maideu de L'Atlàntida
Un moment de l'actuació d'Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien a la Sala Joaquim Maideu de L'Atlàntida | Jose Gutiérrez
Redacció
22 de setembre del 2014
Actualitzat a les 19:17h

Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien dissabte a la Sala Joaquim Maideu de L'Atlàntida. Foto: Jose Gutiérrez


"Un pas i neu i un pas". Així començava, passet a passet, Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien el seu concert a la Sala Joaquim Masdeu de L'Atlàntida el concert de presentació del seu darrer disc, "Un pas i neu i un pas". Els espectadors que van acostar-se fins a l'auditori van poder veure i escoltar, en primícia -el disc veurà la llum dimarts 23 de setembre- i amb les entrades exhaurides, el tercer disc d'estudi del grup del Penedès. 

Amb una posada en escena d'alt contingut teatral, el quintet liderat per Anna Roig va anar desgranant, durant una hora d'espectacle, les cançons contingudes en el nou disc, així com dels dos anteriors: "Bigoti vermell" i el primer, de nom homònim al de la banda. Francès i català, dues llengües i dues melodies que la penedesenca domina a la perfecció, i que van aconseguir transportar els espectadors a l'univers més íntim i personal de la cantant.

En aquest tercer disc, tal i com comentava la mateixa Anna Roig en una entrevista a Enderrock, ha abandonat la cara més cabaretística dels espectacles per acostar-se més a l'obra teatral: "Teatre i música no em semblen disciplines que vagin tan separades. La cançó no deixa de ser una cosa explicada cantant, per tant sempre he tingut en compte la interpretació de les cançons". I així va ser, una obra de teatre perfectament lligada que, sumada a la veu tímida però inconfusible d'Anna Roig, van conformar un espectacle únic del que el públic va sortir molt satisfet.
 

Un moment de l'actuació d'Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien a L'Atlàntida. Foto: Jose Gutiérrez