El grup Arrels compleix 30 anys dalt dels escenaris

La companyia teatral va aixecar el teló al 1984 | En motiu de la festa major de Roda ha estrenat l'obra "Les germanes Brewster"

Irene Giménez Vinyet
27 de setembre del 2014
Actualitzat el 29 de setembre a les 19:07h
L'obra 'Les germanes Brewster', a Roda de Ter
L'obra 'Les germanes Brewster', a Roda de Ter | Joan Parera

Representació de 'Les germanes Brewster' del Grup de Teatre Arrels a Roda de Ter. Foto: Joan Parera
 

Dins el marc de la festa major de Roda de Ter, el grup de teatre amateur Arrels va presentar l'obra “Les germanes Brewster”, al Teatre Eliseu. La representació és una adaptació de Guillem-Jordi Graells de l'original de Joseph Kesselring. L'obra es va poder veure en dues sessions, dissabte i dimarts, i va comptar amb un bon nombre d'assistents. Aquest divendres la companyia va repetir a Rupit.

L'obra té un regust especial. I és que el grup Arrels compleix 30 anys dalt dels escenaris. Encara avui estan actuant molts dels actors que van començar amb la formació. Joan Parera, que ha format part d'Arrels des dels inicis, ho recorda amb entusiasme: “Mantenir un grup de teatre durant trenta anys és una heroïcitat”.

El conjunt teatral va aixecar el teló el 1984 amb l'obra “Vaig ser ric una vegada”, estrenada al cinema Bac, espai convertit anys després en el mític Bac Art, per on han passat unes quantes generacions de festes i certàmens. Anys després, Arrels es va traslladar al Teatre Eliseu, on ara actuen regularment.

El seu primer gran èxit teatral va ser “Ratonera”, una peça d'Agatha Christie, que va ser dirigida per Ramon Corominas i recuperada d'un arxiu de Barcelona. Una altra obra de la companyia va ser “Un fanàtic del Barça”, amb la qual van aconseguir exhaurir les entrades i localitats del teatre.

La seva darrera estrena, “Les germanes Brewster”, està dirigida per Petra Martín-Pero, regidora de l'Ajuntament de Roda de Ter. Es tracta d'una comèdia en què les protagonistes són dues velletes que ajuden a morir persones desemparades.
Arxivat a