Marc Parrot se surt de qualsevol finestra

L’artista va ser un dels protagonistes destacats de la nit de divendres al Mercat de Música Viva

Enderrock.cat
20 de setembre del 2014
Actualitzat el 24 de setembre a les 10:53h

Marc Parrot, aquest divendres a Vic Foto: José M. Gutiérrez

 
“Sortir per la finestra” (Música Global, 2014) és el nou disc de Marc Parrot. Les seves noves cançons van lluir aquest divendres a la carpa negra del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV), en un espectacle creat al costat de Queralt Antú (Ovnilab). Parrot canta tant diàfan i clar, fins i tot cru, que qualsevol oblida el marc de l'actuació i apunta directe a la bellesa, que penetra fàcil però és profunda.

Sota uns llums fantasmagòrics i misteriosos va aparèixer Marc Parrot, assegut i serè, en un espectacle polit i precís. Més acústic que elèctric però sense oblidar electritzar en el punt just (com a "Aire fresc"), hi fa arribar el discurs d'un disc que conté lletres esplèndides com "El lladre de somnis", "Àrid" o el ram de sort que és "Un pla perfecte" on sense voler convida a sospirar el personal fent veure les bondats que és capaç l'ésser humà. Cançons que tenen i tindran tantes lectures com barrets, com passava en aquella cançó que també va recuperar del seu repertori anterior en el directe de Vic, la punyent "Cinc caps".

La senzilla però cuidada posada en escena inclou un claxòfon (ideat per l'escenògraf Miquel Setò, que ha treballat amb Mag Lari), un aparell ple de canvi de marxes que permet fer sonar en directe els clàxons de la cançó "El volvo blau de segona mà".
 

Programa oficial del Mercat de Música Viva 2014 (PDF)

Recull de Galeries de fotos del Mercat de Música Viva de Vic

Aneu al web Mercat de la Música Viva de Vic


Marc Parrot, aquest divendres a Vic, després de finalitzar l'actuació Foto: José M. Gutiérrez

Arxivat a