L'Horta Vermella de Vic inaugura un espai per a la gent gran

El centre ofereix un servei de voluntaris per als veïns amb mobilitat reduïda

Redacció Osona.com
15 de setembre del 2014
El local de l’Associació de veïns de l’Horta Vermella va acollir el passat divendres, 12 de setembre, la presentació del nou projecte anomenat Espai Social l’Horta Vermella (foto). Es tracta d’un equipament adreçat a la gent gran per poder realitzar activitats que permetin la seva socialització. És un espai gratuït i voluntari obert als veïns, de dilluns a divendres de les quatre de la tarda a les vuit del vespre.

La presentació va anar a càrrec de Jordi Soler, de l’Associació de veïns de l’Horta Vermella; Miquel Riera, de l’Associació per a la Sostenibilitat Humana, Ecològica i Social  (Ashes); i Xavier Farrés, regidor de Benestar i Família de l’Ajuntament de Vic.

Farrés va explicar que es tracta d’un espai per poder compartir estones. “Ha de ser una sortida per a la gent que es troba sola a casa”, va afegir.

El centre posa a disposició dels usuaris un servei de voluntaris per anar a buscar els veïns al domicili en cas que pateixin mobilitat reduïda o alguna dificultat. En aquest espai també es podrà oferir atenció a les persones que es trobin en una fase molt inicial de problemes de memòria per tal d’orientar-los on s’han d’adreçar.
Arxivat a