La reforma de la carretera de la Guixa a Vic començarà a mig octubre

El projecte té un pressupost de 455.000 euros

Pere Pratdesaba
14 de setembre del 2014
Actualitzat el 18 de setembre a les 9:49h
Les obres de reforma de la carretera de la Guixa a Vic, en el tram que va des de l’Avinguda dels Països Catalans fins al pont del Remei, començaran durant la primera quinzena d’octubre. Els treballs tenen un pressupost de 455.000 euros i suposaran afectacions al trànsit. El projecte té per objectiu pacificar la zona i donar prioritat als vianants, en la línia de l’actual govern de la ciutat (ERC i CiU).
 
Les obres consistiran en l’eixamplament de les voreres i la reparació d’una bona part del clavegueram. El vehicles continuaran disposant de dos carrils, en els dos sentits de la marxa, però més estrets. També es faran dos passos de vianants elevats, al mateix nivell que la vorera, per la  qual cosa els cotxes hauran de disminuir la marxa.

Els treballs s’aturaran el 15 de desembre i es reprendran el 15 de gener, per no dificultar la campanya comercial de Nadal. Les obres estan previstes que s'acabin a finals de febrer. El 15 de desembre ja podria estar enllestit el tram entre l’Avinguda dels Països Catalans i la Rambla de Josep Tarradellas.
Arxivat a