Torelló distingeix quatre agents de la Policia Local per detenir dos lladres armats

Multitudinari acte de reconeixement a Can Parrella

Els agents distingits, amb Sergi Gràcia, Santi Vivet i Jordi Casals
Els agents distingits, amb Sergi Gràcia, Santi Vivet i Jordi Casals | Ajuntament de Torelló
Redacció Osona.com
17 de setembre del 2014
Actualitzat el 22 de setembre a les 9:18h
Els agents distingits, amb Sergi Gràcia, Santi Vivet i Jordi Casals. Foto: Ajuntament de Torelló

La sala noble de Can Parrella de Torelló va acollir, aquest dimarts al vespre, el reconeixement a quatre membres de la Policia Local de Torelló, per la seva actuació en la detenció de dos delinqüents armats i perillosos que havien perpetrat un assalt violent en una empresa de Sant Vicenç de Torelló, el passat  9 de juliol. A l’acte hi van assistir la corporació municipal, representants dels cossos policials de la comarca, la plantilla al complet de la Policia Local de Torelló i familiars dels policies distingits.

El sergent Francesc Villena i l’agent Robert Canadell -que van intervenir directament en els fets- van rebre, de mans de l’alcalde Santi Vivet i del regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Casals, la medalla del municipi en la categoria de bronze; mentre que els agents Jordi Avilès i David Bosch, integrants del dispositiu, van rebre la felicitació escrita i un pergamí amb el reconeixement.

En els respectius parlaments, l’inspector de la policia de Torelló, Sergi Gràcia, va posar l’accent en l’excepcionalitat dels fets del 9 de juliol i de l’actitud valenta i decidida dels policies en la seva actuació. El regidor Jordi Casals va destacar, per la seva banda, l’important paper social de la policia: “Sense seguretat no hi ha benestar i, quan defensem els drets socials, no oblidem i cal valorar els qui garanteixen la nostra seguretat”.

L’acte el va tancar l’alcalde Santi Vivet que, a més de felicitar els quatre policies, va fer extensiu l’agraïment a tota la plantilla, i va expressar la satisfacció de l’equip de govern per disposar d’un cos policial que fa “la seva funció amb honestedat, eficàcia i professionalitat”, fins i tot en algun cas “posant en risc la seva pròpia integritat física”.
Arxivat a