L'escola d'atletisme del Club Atlètic Vic obre les portes

L'entitat ha renovat l'equip tècnic

Iris Estrada
12 de setembre del 2014
L’escola d’atletisme del Club Atlètic Vic començarà el 15 de setembre. Enguany, després del canvi de junta del club, es presentarà el nou equip tècnic amb exatletes i atletes actius del club.
 
La intenció és promocionar la participació i la competició en totes les etapes i presentar equips en totes les categories en campionats de Catalunya. També es vol potenciar la promoció de les instal·lacions del club. L’escola d’atletisme inclou atletes de 3 a 18 anys. En les edats de 3 a 6 anys es farà psicomotricitat en anglès. En les primeres categories es practicaran totes les disciplines i es fomentaran les bones praxis esportives i a partir de cadets els atletes s’especialitzaran en diferents disciplines segons les seves aptituds.
 
A més, des del 25 de juny fins al 10 de setembre, el Club Atlètic Vic ha fet un casal d’estiu en anglès que coorganitzava amb l’empresa osonenca BabySitters.003. En total hi ha participat 130 persones que han après sobre Europa, atletisme i anglès. A més, ja s’està treballant en el casal de Nadal, que aquest any se centrarà en l’obra “El príncep Felip” d’Oscar Wilde.
Arxivat a