Wang Zhipei repeteix victòria a l'Open de tennis taula de Vic

Homenatge a Miquel Duran, entrenador del Vic TT durant els darrers 25 anys

La jugadora Wang Zhipei del Vic Tennis Taula durant el torneig
La jugadora Wang Zhipei del Vic Tennis Taula durant el torneig | Carles Costa
Redacció Osona.com
10 de setembre del 2014
La jugadora Wang Zhipei del Vic Tennis Taula, durant el torneig Foto: Carles Costa

La jugadora xinesa del Vic Tennis Taula Wang Zhipei va guanyar aquest cap de setmana el 29è Open Internacional de Vic i Osona – Gran Premi Diputació de Barcelona Tennis Taula per segona vegada consecutiva. Zhipei ja va tenir un paper destacat a la competició de la Copa de la Reina, on va guanyar els dos partits que va disputar contra l’UCAM Cartagena.

En l'Open, la jugadora del Vic Tennis Taula va jugar el partit de semifinals contra la seva nova companya d’equip, Mariona Saénz. La final la va disputar contra la jugadora russa del CN Mataró Quadis Svetlana Bakhtina, a qui va guanyar per 3-0.
 
Pel que fa la categoria masculina, el vencedor va ser Carlos Machado del Cajasur Priego de Còrdova, que es va imposar al seu rival Weidong Shi per 3-1. Com és habitual, abans de les finals absolutes es van fer actuacions artístiques. Aquesta vegada, Santi Serratosa i Mariona Castells van realitzar un espectacle de dansa corporal. A més, com a novetat, es van estrenar en competició oficial les noves pilotes de PVC, que substitueixen les de cel·luloide.
 
Homenatge a Miquel Duran
 
Abans de la final masculina es va realitzar un homenatge a Miquel Duran, que durant els darrers 25 anys ha estat l’entrenador dels equips estatals femenins del Vic Tennis Taula i ara es retira. Alguns exjugadors del Vic TT. i responsables de diverses institucions van assistir a l’homenatge. 

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic, Anna Erra; el director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueres; i el president de la Federació Catalana de Tennis Taula (FCTT), Joan Arnau, l'hi van donar els presents en reconeixement a la seva tasca. El diputat delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom; la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Vic, Montserrat Rovira; el conseller de Govern i responsable d'Esports Consell Comarcal d'Osona, Òscar Pitarch; el president d'honor de la FCTT, Jordi Prat; i l'exalcalde de Vic, Pere Girbau, que hi va anar a títol personal, van donar suport a la iniciativa.

A més, el president del Vic TT, Enric Roca, va lliurar a Miquel Duran la màxima distinció de l’entitat, la insígnia d’or i brillants, atorgada per decisió unànime de la Junta directiva.

Cartell de la competició

Més informació, des del web del Vic Tennis Taula


Miquel Duran amb Gerard Figueres Foto: Manel Dot
Arxivat a