Santa Eulàlia de Riuprimer gaudeix amb el Carnaval d'estiu

Segueixen els actes de la festa major

Iris Estrada
09 de setembre del 2014
Un dels artefactes del Carnaval d'estiu
Un dels artefactes del Carnaval d'estiu | Joan Parera
Un dels artefactes rodants del Carnaval d'estiu del passat dissabte a Santa Eulàlia de Riuprimer. Foto: Joan Parera

La pluja no va impedir que es fessin els espectacles programats per a la festa major de Santa Eulàlia de Riuprimer. Alguns actes, però, es van haver de canviar de lloc, com el Riuprimember 2014 es va haver de fer al pavelló per culpa de la pluja. La festivitat, que s’ambientava a la Grècia clàssica, va comptar amb la presència del cantant Josmar.
 
De les activitats celebrades el cap de setmana cal destacar el III Carnaval d’estiu, que va tenir lloc el dissabte a partir de les sis de la tarda i on també es va fer la gran baixada d’artefactes rodants. Altres actes van ser l’animació infantil de diumenge al matí i la cercavila de gegants que es va celebrar a la tarda. El ball de tarda va anar a càrrec de l’orquestra Moonlight i per tancar el cap de setmana, a dos quarts d’onze de la nit, va tenir lloc el concert de Greska.

Al llarg d'aquesta setmana es faran diversos actes vinculats amb la Diada Nacional de Catalunya. La festa major finalitzarà el diumenge 21 de setembre amb la 24a Pedala-Pedala.  
 

Consulta el programa de la festa major de Riuprimer 2014 (PDF)