Enxampada la conductora d'un taxi il·legal després de tenir un accident a Seva

La dona va topar amb una tapa de clavegueram a la urbanització del Montanyà

Redacció Osona.com
05 de setembre del 2014
Els Mossos d’Esquadra han denunciat una dona de 36 anys, veïna de Sant Hipòlit de Voltregà, per realitzar presumptament el transport de viatgers sense tenir el títol habilitat. La conductora del taxi il·legal va tenir un accident a Seva, mentre anava amb clients.

Els fets es van precipitar el passat 30 d’agost. Els agents de l’Àrea Regional de Trànsit destinats al sector de Vic van adreçar-se a l’avinguda Montanyà de la urbanització Montanyà, al municipi de Seva, per assistir els ocupants d’un vehicle que havia patit un accident al topar amb una tapa de clavegueram. Un cop al lloc, els agents van comprovar que el vehicle, que necessitava el servei d’una grua, anava ocupat per tres persones, la conductora i dos ocupants més. Aquests duien maletes i no residien a la zona.
 
Preguntats al respecte, la conductora i els passatges van incórrer en contradiccions. Donat que el vehicle ja havia estat sancionat el mes de novembre passat per realitzar serveis de taxi sense llicència, els agents van informar la Direcció General de Transports i Mobilitat de Barcelona i la van tornar sancionar.

Les denúncies més habituals en taxis són per realitzar el servei de transport de viatgers sense títol habilitat, per incompliment de tarifes o senzillament per realitzar el servei sense cap mena d’autorització.