Enxampat a Vic conduint sense carnet i amb una ordre de recerca

L’home va intentar escapolir-se dels mossos

Redacció Osona.com
04 de setembre del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 2 de setembre el conductor d’un turisme, de 27 anys i veí de Vic, per conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís administratiu corresponent. A més, l’home teniu una ordre de detenció pendent.

Els fets van succeir pels volts de les sis de la tarda d'aquest dia. Una patrulla estava realitzant tasques de seguretat ciutadana, a la rotonda de la carretera de Roda de Ter, al punt quilomètric 66, al terme municipal de Vic, quan va observar un vehicle que, en veure la dotació policial, va sortir per la primera sortida sense senyalitzar la maniobra. Els agents van seguir el vehicle fins a trobar una zona adient per aturar-lo. En veure’ls, el conductor va aparcar ràpidament i va sortir del cotxe dirigint-se a l’interior d’un establiment. Quan va sortir, els agents li van demanar la documentació i aquest els hi va manifestar que mai havia tingut carnet ni en el seu país d’origen ni a l’Estat espanyol.

Els agents, van realitzar les comprovacions, i van confirmar que l’home no disposava de l’autorització administrativa corresponent per conduir vehicles. En realitzar els tràmits, els agents també van tenir coneixement que l’home tenia  una ordre de detenció pendent d’un jutjat de Vic.

Per aquests motius, es va detenir l’home per un delicte contra la seguretat viària i l’ordre de detenció pendent. El detingut, amb antecedents, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic el passat 3 de setembre.
Arxivat a