Roben una botiga de Manlleu fent servir el mètode de l'allunatge

Un cotxe amb quatre persones esbotza el vidre d'una botiga de telefonia mòbil

Irene Giménez Vinyet
04 de setembre del 2014
El vidre de la botiga, esbotzat
El vidre de la botiga, esbotzat | Adrià Costa
La botiga Orange del passeig de Sant Joan de Manlleu, amb un dels vidres esbotzat, aquest dijous al matí. Foto: Adrià Costa
 
La Policia Local de Manlleu i els Mossos d'Esquadra han confirmat aquest matí el robatori que s'ha produït a dos quarts de quatre de la matinada a la botiga de telefonia mòbil d'Orange, al passeig de Sant Joan de Manlleu. De moment, no se sap quin és l'abast del furt però els agents asseguren que els lladres s'han emportat material divers.
 
Segons la Policia Local, i tal com expliquen alguns testimonis dels fets, a la matinada de dimecres a dijous un Volkswagen va causar diversos desperfectes a l'establiment de la companyia a partir de la tècnica d'allunatge, que consisteix en accedir als locals envestint l'aparador. A dins del vehicle hi anaven quatre persones, les quals encara no han estat identificades per la policia.
 
El cotxe amb què s'ha fet el furt és robat, segons confirma la Policia de Manlleu, i pertany a un veí de Barcelona que ja havia fet la denúncia temps enrere. El vehicle ha estat recuperat hores més tard pels agents que treballen en el cas, al carrer Montserrat número 22, de la mateixa localitat de Manlleu.
 
El cas ha passat a les ordres dels Mossos d'Esquadra que han obert una investigació i estan fent una inspecció ocular a la botiga d'Orange.

Un guarda de seguratat vigilant la botiga, aquest dijous al matí a Manlleu. Foto: Adrià Costa
Arxivat a