El nou videoclip de MonDj

Ramon Casas estrena "Home Soon" en un acte a Vic

Videoclip, MonDj
Videoclip, MonDj
Irene Giménez Vinyet
04 de setembre del 2014

Ramon Casas (MonDj),
dj i productor manlleuenc, va presentar el passat dimarts, 2 de setembre, el seu nou videoclip als Multicines Sucre de Vic enmig d'una gran afluència de públic. El tema, titulat “Home Soon”, compta amb la veu de Tony T, ex-cantant de la formació R.I.O.
 
A part de la reproducció del videoclip en una sala de cine, també va haver-hi un photocall amb els actors participants en el vídeo. Entre aquests actors hi havia la model osonenca Sandra Falga.

La producció de “Home Soon” s'ha fet a l'estudi del productor Albert Kick i la direcció del videoclip la va dur a terme la productora Kluco. La peça ha sortit sota el segell dance de Música Global.

El tema anterior de Mon Dj, " Sex with my ex ", ha tingut força acceptació del públic. Des que va sortir s'ha arribat a col·locar en llocs alts de les llistes dels més escoltats i ha sonat en ràdios de països com Sèrbia, Korea, Romania o Alemanya. Gràcies a aquest tema, MonDj farà el seu debut internacional al Dj Fest de Kovin a Sèrbia, acompanyat dels millors Dj's del país Balcànic.
 
MonDj ha compartit cabina amb artistes de la talla d'Albert Neve, Christian Marchi, Sak Noel o Kurd Maverick, compta amb sis singles i ja treballa en una nova producció que veurà la llum a principis de 2015.

El nou videoclip, presentat recentment, mostra una colla de nois en la disbauxa d'una nit de festa. El protagonista, el mateix MonDj, és el que en surt més “malparat”: a casa l'esperen la xicota i els sogres...

Selfie dels actors del nou videoclip de MonDj, el dia de la presentació / Facebook MonDj
Arxivat a