Consells de mobilitat per no quedar col·lapsat a la V de la Diada

"Mou-te cap a la V" crea un fòrum per omplir les places buides dels vehicles privats

Nació Digital
02 de setembre del 2014
La campanya "Ara és l'hora" ha obert un nou espai al seu web anomenat "Mou-te cap a la V" on dóna informació per facilitar el transport de totes les persones que participaran a la Via Catalana del proper Onze de Setembre a Barcelona. Un dels objectius de l'organització és que l'arribada a Barcelona no suposi grans embussos de trànsit, faciliti la fluïdesa i sigui esglaonada.

Aquest espai va dirigit a totes aquelles persones que aniran a Barcelona en transport públic, en autocars organitzats o amb vehicle propi. Algunes de les recomanacions són anticipar el viatge, fer ús del transport públic en la mesura que sigui possible, i compartir vehicle sempre que es vagi en transport privat.

En aquest sentit, "Mou-te cap a la V" ofereix un fòrum per tal que aquelles persones que disposin de places en els seus vehicles en puguin oferir; i aquelles que en necessitin, puguin demanar-ne.

Més enllà, l'espai també ofereix els horaris i possibilitats d'arribar a Barcelona en transport públic, també depenent del tram al que es vol anar; i compta amb un mapa d'aparcaments amb transport públic proper per deixar el vehicle i poder arribar a la V amb facilitat.

ESPECIAL: LA V DE LA DIADA - VIA CATALANA 2014

La guia pràctica de NacióDigltal per a la V