Erik Merino guanya el campionat català de trialtó de mitja distància

La prova es va disputar a Balaguer

Iris Estrada
01 de setembre del 2014
Un total de 300 persones van participar en el Campionat de Catalunya absolut de triatló de mitja distància que es va disputar a Balaguer el passat dissabte 30 d'agost. El triatleta de Muntanyola, Erik Merino, va aconseguir la victòria amb un temps de 04:28:43. La prova va cobrir 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de bici i 21 de cursa a peu.

El triatló va començar al tram de natació a un quart de quatre de la tarda, al càmping de Sant Llorenç de Montgai. Merino va sortir en vuitena posició, va aconseguir la primera posició al quilòmetre 40 de la prova de bici i ja no la va deixar en tota la prova. Durant l’últim segment va poder controlar i va acabar campió del III Triatló de l’Infern de Balaguer.

“Estic molt content, des d’un primer moment m’he trobat bé, he fet una bona natació i una gran bici, a la cursa a peu he pogut controlar els meus rivals”, comentava Merino, que es mostrava satisfet dels seus resultats.

Erik Merino suma aquest resultat a la gran temporada de mitja distància. Després d’aconseguir el quart lloc amb el seu grup d’edat al campionat d’Europa, ara es proclama campió de Catalunya absolut.