La flor i nata del tennis taula se cita a Vic

La 29a edició de l’Open Internacional es disputarà el 6 i 7 de setembre

Redacció Osona.com
28 d'agost del 2014
El pavelló d'esports Castell d'en Planes, en una imatge espectacular de l'edició de l'any passat. Foto: Xavier Sanfeliu

El pavelló municipal d’esports Castell d’en Planes acollirà el 6 i 7 de setembre la 29a edició de l’Open Internacional de Vic – X Adaptat – Gran Premi Diputació de Barcelona de Tennis de Taula. La competició està organitzada pel Vic TT.

Entre els favorits destaquen l’andalús Carlos Machado, actual campió d’Espanya i número 1 del rànquing absolut; el xinès Weidong Shi, que a la temporada passada va ser l’únic jugador invicte a la superlliga amb 33 partits disputats i 33 victòries, ambdós del Cajasur Priego de Còrdova; i Admir Duransphasic, de Bòsnia-Herzegovina, que aquesta temporada jugarà amb el Nice Cavigal TT de França.

Entre els jugadors catalans més destacats hi haurà Pere Navarro, del TM Oroso de Galícia. El millor jugador osonenc serà una edició més el tonenc del CTT Torelló Jordi Piella.

En dones les principals favorites són la jugadora xinesa del Vic TT, Wang Zhipei, número dos del rànking absolut de la superlliga; i la jugadora de Sèrbia, Gabriela Feher del Suris Calella; a més de la russa Svetlana Bakhtina, del CN Mataró Quadis; i la ucraïnesa Natalya Prosvirnina, de l’Irun Leka Enea.

Entre les jugadores catalanes amb més opcions i haurà el nou fitxatge del Vic TT, Mariona Sáenz, cap de sèrie número 5. La seva companya d’equip, Sara Ramírez, no podrà participar ja que es baixa per maternitat donat que a principis d’agost va ser mare.

Les finals de les diferents categories tindran lloc el diumenge 7 de setembre, entre les 11 i les 13:30 h. A l’igual que en les darreres edicions es disputarà també l’Open adaptat, el català masculí, l’infantil masculí, infantil femení i benjamí masculí.

Abans de la final masculina, el club farà un homenatge al vigatà Miquel Duran que ara es retira. Ell ha estat directiu de l'entitat en els darrers 30 anys i entrenador l’equip de superdivisió estatal femenina del Vic TT els 22 anys que porta a l’elit del tennis taula espanyol.

Caps de sèrie (entre parèntesi dorsal)

Absolut Femení:
1.- Wang Zhipei (208) Xina
2.- Gabriela Feher (236) Sèrbia
3.- Svetlana Bakhtina (222) Rússia
4.- Natalya Prosvirnina (252) Ucraïna
5.- Mariona Sáenz (207) Girona
6.- Maria Pérez (251) Granada

Absolut Masculí:
1.- Carlos Machado (240) Còrdova
2.- Weidong Shi (241) Xina
3.- Admir Duransphasic (253) Bòsnia-Herzegovina
4.- Pere Navarro (201) Barcelona
5.- Joan Moregó (219) Barcelona
6.- Xavier Peral (220) Barcelona

Cartell de la competició

Més informació, des del web del Vic Tennis Taula

Arxivat a