Forat 19 de Montesquiu, campió del torneig de futbol sala de Vidrà

En l'edició d'enguany hi han participat 12 equips

Iris Estrada
26 d'agost del 2014
Forat 19 Montesquiu campió del torneig de futbol sala de Vidrà. Foto: Jordi Calí

L’equip del Forat 19 de Montesquiu es va proclamar campió de la XVIII edició de les 24 Hores de futbol sala de Vidrà memorial Marc Escarrà. Després d’anys esperant la victòria, l’equip del Bisaura ha pogut aconseguir el trofeu. El Forat 19 ha aconseguit ser l’equip menys golejat i compta amb el jugador amb més gols marcats, Albert Soler.
 
En l'edició d'enguany hi han participat 12 equips, menys que en altres edicions, però s’ha mantingut un nivell alt en la competició. El finalista del torneig ha estat el Fustes Salami de Barcelona, que durant tres anys consecutius ha arribat a la final i que aspirava a repetir títol com fa dues edicions. No obstant això, els problemes que han comportat un seguit de lesions i sancions els han fet baixar el rendiment.
 
Fustes Aguilera de Vidrà van donar la gran sorpresa en eliminar a quarts de final al Fonda Serrasolsas amb un gol a l’últim minut i classificant-se com a tercers de la competició. El Team Espina de Vic, capitanejats per Jordi Bermudez, ha acabat com a quart classificat, ja que va caure a semifinals en un partit molt incidentat contra els Fustes Salami.
Arxivat a