L'ANC d'Osona, de dol per la mort de Santi Pons

Redacció
22 d'agost del 2014
L'Assemblea Nacional Catalana d'Osona ha emès una nota de condol per la mort de Santi Pons, membre molt actiu de la coordinadora comarcal de l'entitat en els darrers anys.

"A través d'aquesta nota, volem expressar el nostre agraïment a la feina feta per en Santi, gran defensor del país, i enviar el nostre més sincer suport a la família, amics i, en especial, a la Noe.

Hi ha persones que encomanen les ganes de viure, l’empenta per fer tirar endavant petits i grans projectes. Persones que transmeten il·lusió en tot allò que fan. En Santi Pons era una d’elles. Però la vida no és justa i massa sovint posa punt i final al nostre camí.

Amb en Santi hem après molt, ho portarem amb nosaltres i ens servirà per seguir endavant amb la nostra lluita, la que també és seva. I ho farem amb les ganes, l’empenta i la il·lusió que ens ha ensenyat.

Des de l’ANC Osona li volem donar les gràcies per tota la feina feta. Les reunions de treball no seran el mateix, ens faltarà aquella mirada que ens encoratjava a tirar endavant cada projecte. Però hi seguirà sent present".