El barri de Gràcia de Manlleu, de festes

Hi actua Rumb al bar, Deskarats i H.I.T.S. | Les activitats duren fins diumenge

Redacció
21 d'agost del 2014
Malleu prepara cinc dies plens d’activitats per celebrar aquest 40è aniversari de les Festes del barri de Gràcia. L’Associació de Veïns del barri, organitzadors de les festes, presenta un programa amb activitats ja consolidades com les olimpíades, el campionat 3x3 de bàsquet, el cinema a la fresca, la festa de l’escuma i els concerts i balls entre moltes altres activitats.

Les Festes del barri de Gràcia van començar el dia 20 d’agost a les 5 de la tarda amb el Pregó de la 40a edició de les festes. Tot seguit es va fer la cercavila pels carrers del barri amb els gegants i un espectacle infantil amb el grup “Em torna la xamfaina”.

Aquest dijous dia 21 d’agost a la “Nit de Concerts” es podrà veure Guillem Roma & Camping Band Orchestra presentant el seu nou disc “Nòmades” i Contra-Corrent, Rock de la Vall del Ges. El divendres dia 22 d’agost els concerts continuaran amb Rumb al bar, rumba catalana del Barri de Gràcia de Barcelona, Deskarats i H.I.T.S. El dissabte 23 al vespre hi haurà la festa de celebració dels 40 anys amb Ofrius Mac Aulet & La Palma Jazz Band i La Plana Swing Orquestra. El diumenge dia 24 d’agost a 2/4 de 7 de la tarda hi haurà havaneres amb el grup “Peix fregit”.

El diumenge dia 24 d’agost, entre d’altres actes, es celebrarà el XXXIV Homenatge a la Vellesa.

Veure programa d'activitats des del web de l'Ajuntament de Manlleu




Galeries de fotos:

2012
- Pregó, cercavila i bàsquet (Adrià Costa)
Concert de La Palma Jazz Band a Festes del barri de Gràcia (Adrià Costa)

2011
-La Palma Jazz Band (Adrià Costa)
- Nit de concerts (Joan Parera)
-Pregó i jocs inflables (Adrià Costa)

2009
-Concert de la Palma Jazz Band (Adrià Costa)
-Baixada de carretons (Xevi Mas)
-Nits de rock (Adrià Costa)

2008
- La Palma Jazz Band i campionat de botifarra (Adrià Costa)
- Pregó i festa de l'escuma (Adrià Costa)