Detenen un jove de Manlleu per robar un ancià cec fent-se passar pel seu nebot

Redacció
21 d'agost del 2014
Un jove de Manlleu de 26 anys i una jove de Vic de 19 han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra pel presumpte robatori de 2.500 euros en joies i diners. Els dos joves van enganyar a un matrimoni d'ancians amb problemes de vista i mobilitat. El detingut es va fer passar per un nebot que anava a visitar-los a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) i la jove era l'encarregada de revendre el material sostret a joieries.

Els fets van passar el 3 d'agost quan el matrimoni va obrir la porta al jove al confondre'l amb un nebot, va estar una estona conversant amb ells i va aprofitar per perpetrar el robatori -de diverses joies i un sobre amb diners- quan li estaven servint un got d'aigua a la cuina.

La investigació posterior va permetre descobrir que no era la primera vegada que la parella de lladres cometia aquest tipus de furt, i que normalment ell perpetrava l'engany mentre ella s'encarregava de recol·locar la mercaderia. Els van arrestar el 14 d'agost a Vic i després de declarar davant dels Mossos, van quedar en llibertat en espera de ser citats pel jutge.