La Diputació de Biscaia reitera el seu compromís amb Cata

Jose Luis Bilbao nega haver plantat l'empresa catalana i parla d'un malentès

Irene Giménez Vinyet
21 d'agost del 2014
Façana de la nau de CATA a Torelló
Façana de la nau de CATA a Torelló | Adrià Costa
José Luis Bilbao assegura fer costat a Cata. Foto: EP

José Luis Bilbao, diputat general de Biscaia, va negar ahir dimarts que la Diputació de Biscaia hagués donat “plantada” a Cata  perquè no havien quedat en celebrar cap reunió. Tot i així, va assegurar que estaran amb el grup català i amb tots els que tinguin alguna cosa a veure amb la possibilitat de tornar a reobrir Edesa a Basuari. Tot plegat un malentès, ja que Cata va anunciar que es reuniria amb la Diputació el 25 d'agost i el diputat general ho negués.
 
Les declaracions del diputat es van produir al palau Ibaigane de la capital biscaïna, on també es feia la tradicional recepció de l'Athletic a la institució.
 
Bilbao ha assegurat que s'ha creat una confusió però va voler reiterar que la Diputació de Biscaia no havia plantat a l'empresa catalana: "Difícilment es pot donar plantada a algú amb qui no has quedat". A més, explica que l'agost és "un mes complicat, amb Aste Nagusia i amb molta gent de vacances".
 
Finalment, el dirigent va afegir que faran costat a l'empresa catalana, igual que ho han fet amb Fagor: "Seguirem estant amb tots aquells que tinguin alguna cosa a veure en la possibilitat de tornar a reobrir Edesa a Basauri i tornar a tenir una activitat industrial. És el nostre únic objectiu i estarem amb tothom que calgui, també amb Cata"
 

Cata vol reprendre la producció industrial de Fagor a l'octubre

Cata de Torelló compra Fagor per 42,5 MEUR

El grup CNA de Torelló vol comprar dues plantes de Fagor al País Basc

Arxivat a