Cata vol reprendre la producció industrial de Fagor a l'octubre

La firma osonenca posarà en marxa el Servei Tècnic i d'Atenció al Client a partir de setembre

ACN
19 d'agost del 2014
L'empresa de Torelló Cata, que pertany al grup CNA, manté una activitat ''sense descans i contra rellotge'' durant aquest agost. L'objectiu és posar en marxa l'àrea comercial i administrativa de Fagor a partir del setembre i l'activitat industrial de les plantes de Garagarza i Eskoriatza a partir de l'octubre, per més endavant reactivar totes les plantes d'Euskadi. 

En una nota, CNA destaca ''l'acord final i posada en marxa'' del Servei Tècnic i Atenció al Client de Fagor, que actua sota la marca Edesa, i que suposa la ''garantia'' de servei a tots els clients de les marques adquirides. En la nota també s'indica que l'equip de Recerca i Desenvolupament està fent millores de productes que s'incorporaran en el nou catàleg que s'està treballant per al 2014-2015. 
 
El grup industrial català amb l'administrador de la corporació, Jorge Parladé, i el director general de Cata Corporació, firma integrada dins del grup industrial, Francisco Martín, estan treballant intensament aquest mes d'agost en la contractació del nou equip directiu de Fagor que estarà format ''gairebé en la seva totalitat'' per antics socis cooperativistes i treballadors de l'empresa.
 
CNA Group s'ha imposat l'objectiu d'arrencar l'activitat comercial i administrativa aquest mateix mes de setembre, un cop hagin finalitzat els tràmits d'adjudicació de la firma Fagor Electrodomèstics que va decidir a finals de juliol el jutge Pedro Malagon.
 
Una part del nou equip directiu i comercial ja està treballant per preparar el llançament al mercat del nou catàleg de productes 2014 i 2015 en totes les gammes de producte: fred, rentat, cocció, utillatge i petits aparells d'electrodomèstics.
 
En la nota es destaca l'acord final i posada en marxa del Servei Tècnic i Atenció al Client de Fagor, que actua sota la marca Edesa, cosa que ''garanteix'' el servei tècnic als usuaris i consumidors de totes les marques que CNA Group ha adquirit al grup Fagor.
 
De cara a fer possible l'inici de l'activitat industrial a partir del mes d'octubre de les plantes de Garagarza i Eskoriatza, s'han fet els encàrrecs de compres de subministres de components que puguin fer possible aquesta posada en marxa. Aquestes plantes fabricaran productes que ja es fabricaven en l'etapa anterior i productes nous o renovats que el departament d'R+D ja està treballant des d'aquest mateix mes d'agost.