La Diputació de Girona aporta 310.640 € a projectes d’acció social

Viladrau i Espinelves rebran ajuts econòmics

Redacció/DG
12 d'agost del 2014
La Junta de Govern de la Diputació de Girona ha acordat destinar 310.640 € a un total de 102 projectes d’acció social executats per ajuntaments i entitats sense ànim de lucre. Es tracta d’un ampli ventall de projectes que incideixen en temes socials, com l’atenció psicoeducativa a famílies en risc social, un servei terapèutic per a joves víctimes d’abusos sexuals i activitats de lleure adreçades a persones amb discapacitat intel·lectual.
 
L’ajut es divideix en dues partides: una, de 176.172 €, va destinada als projectes de 54 ajuntaments gironins. L’altra, de 134.468 €, correspon als projectes de 48 entitats sense finalitats lucratives. Els ajuts oscil·len entre els 900 i els 7.000 €, en funció del pressupost de cada projecte. Els ajuntaments i les entitats beneficiaris hauran de justificar l’ajut abans que finalitzi el mes de novembre.
 
Dos ajuntaments d’Osona seran beneficiaris d’aquest ajut de la Diputació de Girona. L’Ajuntament de Viladrau destinarà els diners per destinar-lo al reforç escolar inclusiu i el d’Espinelves al projecte “Espinelves en moviment”.
 
Informe d'ajuntaments i entitats on es destinaran els ajuts (PDF)