L'ANC Osona desplega aquest dissabte el mural amb la cara de David Cameron

L'acte tindrà lloc a Vic a un mes vista de la diada

Cartell ANC Osona
Cartell ANC Osona | ANC Osona
Irene Giménez Vinyet
08 d'agost del 2014
Presentació de la campanya d`estiu de l`ANC Osona. Foto: ANC Osona

Vic desplegarà aquest dissabte 9 d'agost un gran mural amb la cara de David Cameron. La campanya "Estem preparats", dins el projecte “El país de Tots”, té com a objectiu el reconeixement internacional del procés català a més d'informar que els catalans votarem el 9 de novembre.

L'acte començarà a les 6 de la tarda amb una cercavila que sortirà de la Plaça del Carbó, recorrerà el Passeig, passant pel carrer Verdaguer fins arribar a la Plaça Major de Vic. Els geganters, grallers, castellers i bastoners d'arreu de la comarca seran les entitats culturals que animaran l'acció.

A partir de les 7 està previst desplegar els dos grans mosaics a la Plaça Major, amb unes mides de 30 x 50 metres, i posteriorment, es farà una foto que ha d'arribar a diversos mitjans internacionals per donar ressò a la mobilització.

El primer mural va dedicat al primer ministre britànic David Cameron, i el segon, es centra en el #sísí de l'Assemblea. A més, l'actor manlleuenc Xavier Boada, farà la lectura del manifest de la campanya “Ara és l'hora”, impulsada per l'ANC juntament amb Òmnium Cultural.

Finalment hi haurà un parlament d'Ignasi Termes, membre del secretariat nacional i coordinador de la V del pròxim 11 de setembre a Barcelona.
 

La cara de David Cameron a Vic servirà per demanar el dret a decidir

L'ANC Osona prem l'accelerador de cara a la diada i la consulta

L'ANC desplegarà el mosaic de David Cameron a la plaça Major de Vic

Arxivat a