La PAH ocupa l'oficina del BBVA del Passeig de la Generalitat de Vic

L'acció s'ha dut a terme per solidaritat amb els cinc casos que es reivindiquen des de l'acampada de Manlleu

El grup d'activistes dins la seu del BBVA al Passegi de la Generalitat de Vic.
El grup d'activistes dins la seu del BBVA al Passegi de la Generalitat de Vic. | PAH Osona
Maria Macià
04 d'agost del 2014
El grup d'activistes dins la seu del BBVA al Passegi de la Generalitat de Vic. Foto: PAH Osona


La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca d'Osona (PAH) ha ocupat aquest dilluns al matí l'oficina del BBVA del Passeig de la Generalitat de Vic. Unes 15 persones han entrat a l'edifici   al voltant de les 10 i han entregat una carta a la directora per tal d'informar-la de les seves reivindicacions. Amb aquesta acció de protesta, volen solidaritzar-se i donar suport a l'acampada que hi ha des del passat 16 de juny davant la mateixa entitat bancària a la Plaça Fra Bernadí de Manlleu en espera de la revisió de cinc casos "encallats" relacionats amb hipoteques.

El grup d'activistes no té intenció d'abandonar la seu de Vic fins que no se'ls assigni "una persona amb capacitat de decisió amb qui asseure's a negociar", ha assegurat a Osona.com Jordi Tolosa, representant de la PAH Osona. "Fins ara només hem pogut parlar amb persones sense poders reals dins l'entitat" ha afegit Tolosa, qui ha titllat la situació i les negociacions d'"estafa".

Una patrulla de Mossos d'Esquadra s'ha desplaçat fins a l'oficina però no hi ha hagut cap tipus d'aldarull. Els membres de la PAH s'han situat davant de l'edifici des d'on han repartit fulletons informatius.
 

Document informatiu de la situació (PAH Osona)