Cap de setmana gran de les Festes del Barri del carrer de Gurb

Divendres va arribar el Carquinyoli seguit d'una gran comitiva amb música i molta gresca

990_1407173362045
990_1407173362045 | Josep Maria Costa
Irene Giménez Vinyet
04 d'agost del 2014
Foto: Josep Maria Costa

Divendres va ser el gran dia de les festes de Sant Albert amb la cercavila pel barri amb els caparruts, els gegants del barri i el voltejador. La cercavila, que va sortir des del capdamunt del Carrer de Gurb fins a la plaça Mil·lenari, va anar acompanyada de la Band Tokades i la Patxaranga Jove de Vic.
 
A les deu de la nit estava prevista l'arribada el Carquinyoli a l'estació de trens de Vic, on es va fer  una concentració amb cançons, gresca i molt xivarri.
 
Enguany, el Carquinyoli venia des de Brussel·les, i en arribar a Vic, va fer una rua per la ciutat fins arribar al Carrer de Gurb. Seguidament, amb tota l'eufòria, es van fer els concerts d'Oldstar Covers i Obeses al Parc de la Bassa dels Hermanos.
 
La nit no acabava aquí i durant tota la matinada, els qui aguantaven el ritme, cantaven serenates pel barri.
 
Al llarg d'aquesta setmana encara queden alguns plats forts de la festa, com el sopar de Germanor de dilluns dia 4 d'agost o el sopar popular i l'actuació del Showman Jordi LP de dimecres.
 
El dijous 7 és la festivitat de Sant Albert i durant tot el dia es faran diferents activitats per a tots els gustos, des de la Tronada per despertar al barri fins a un concert cafè a càrrec de la cobla Els Lluïsos.
 
Les festes de Sant Albert 2014 finalitzen aquest divendres 8 d'agost amb la passada de feixetes i l'acomiadament del Carquinyoli.

El rei Carquinyoli  (Reportatge històric de Toni Coromina)
 

Galeria de fotos de la  cercavila de gegants del les festes del barri del carrer de Gurb  (Josep M. Costa)

Programa de les festes de Sant Albert 2014

Arxivat a