Torelló inicia les obres de manteniment als carrers del nucli antic

Les tasques afecten el trànsit però es facilita l’accés als veïns de les zones afectades

Iris Estrada
04 d'agost del 2014
Les obres de manteniment als carrers del nucli antic de Torelló s’inicien aquest dilluns, 4 d’agost. Algunes d’aquestes tasques provocaran afectacions en el trànsit de la zona. Les actuacions intentaran provocar el mínim de molèsties als veïns dels carrers afectats, facilitant-los l’accés als seus garatges i també als comerciants de la zona. 
 
El dilluns es tallarà el trànsit, exempte pels veïns, del carrer Capsavila des dels Quatre Cantons de dos a tres dies. Posteriorment, es farà la mateixa operació en altres punts, com el carrer Sant Feliu, a la plaça de la Vila o al carrer Mossèn Parassols. 
 
Quan es treballi a la cruïlla dels carrers Capsavila, Nou i Sant Feliu amb el Pas de la Sagrera, s’invertirà la circulació del carrer Bonsuccés per tal que els vehicles que circulin pels carrers Capsavila i Nou puguin sortir en direcció a la Ronda del Puig. Si l’obra a la cruïlla no permet el pas de vehicles, es tallaran al trànsit els carrers Nou, Capsavila i Bonsuccés. Els canvis i les restriccions circulatòries seran les mateixes quan es treballi al carrer Sant Feliu, en el tram comprès entre el Pas de la Sagrera i la plaça de la Vila. Quan les tasques siguin a la plaça de la Vila, l’amplada dels vials ja serà suficient per treballar alternativament a banda i banda i no afectarà la circulació de vehicles.
Arxivat a